Recunostinta anului 2017! Bine ai venit 2018!

Buna! Sunt eu Cristina din spatele expertului contabil, am sosit sa ma deschid in fata voastra indiferent cine sunteti : prieteni, cunostinte, clienti sau rude. Sunt eu imbracata elegant si intr-o culoare cu rezonanta inalta. Astept Revelionul. Am scris niste randuri pentru mine ca sa pot pasi autentic in noul an alaturi de voi. Fara voi nu as exista si nu as constientiza cine sunt.

A fost un an formidabil, pentru ca m-a tinut in priza ( ceea ce imi place sau poate doar asa stiu sa supravetuiesc). Am invatat atat de multe, am cunoscut atatia oameni, am realizat toate dorintele personale. Am fost eu, Cristina!

Am o meserie pe care acum o consider ciudata, dupa 25 de ani de practica pentru ca, brusc, nu ma regasesc in ceea ce fac, dar asta nu inseamna ca nu o fac 100% implicata. Prin ea am putut sa :
-Imbratisez un om care si-a pierdut cainele, un om care era nervos, un om care nu avea bani, un om care nu stia ce vrea, un om care ma certa, un om care plangea;
-Sa simt empatie fata de un om care era obsedat de bani, un om care era zgarcit, un om care judeca, un om care divorta, un om care nu si-a gasit calea;
-Sa simt compasiune fata de o femeie care avea copilul cu febra, o femeie care nu era iubita, un barbat care uitase ce inseamna sa fie mascul si o persoana care avea dureri de cap;
- Sa iubesc persoane care mi-au dat un picior in fund imediat cum au putut, persoane care m-au aratat cu degetul chiar daca nu aveau de ce, persoane care nu m-au inteles.
Sunt recunoscatoare pentru toate acestea!

Am ajuns la niste cursuri deosebite unde am intalnit oameni care m-au inteles, pentru care am putut sa scriu poezii, pentru care eram eu Cristina ne-experta contabil. Am invatat sa fiu blanda, tandra, femeie, mama, iubita sa fiu acceptata asa cum sunt. Aici am invatat sa-mi cunosc emotiile , sa-mi cunosc limitele personale si cum sa trec peste ele, sa invat autenticitatea si cum sa scap de frici si temeri. Am ranit oameni care ma stiau cum sunt din trecut si le-am facut rau prin schimbarea mea. Am invatat sa accept asta.
Sunt recunoscatoare pentru toate acestea!

Am invatat de la o persoana deosebita cum sa-mi schimb convingerile limitative si cum sa-mi indeplinesc dorintele si m-am mutat la casa din Sacele unde ma simt cu adevarat acasa. Am aparut la televiziune in 100 de aparitii despre subiecte care nu aveau legatura cu contabilitatea.
Sunt recunoscatoare pentru toate acestea!

Am plans, am ras, am urlat, am imbratisat, am cantat, am dansat, am urat, am iubit. Am fost eu, m-am simtit implinita!

2018 e un an al realizarilor, a materializarilor de atitudini:
-Sa fiu implinita;
-Sa fiu conectata;
-Sa fiu iubire;
-Sa fiu intelegere.

Nu au legatura cu contabilitatea, cu legile, Guvernul, cifrele si balanta de verificare. Au legatura cu mine, Cristina.

Recunostinta anului 2017. Bine ai venit 2018!

La multi ani tuturor!

1 comentariu

Magda

La multi ani si numai bine, om frumos cu suflet bun!

Scrie un comentariu

Clientii nostri

Ne mandrim cu clientii nostri si va prezentam o parte din acestia: