Coduri COR studii superioare

Condi?iile de incadrare pentru salariul de 2350 lei Dac? o persoan? a absolvit o facultate ?i are o vechime în câmpul muncii mai mare de 1 an, nu beneficiaz? în mod automat de un salariu minim brut de 2350 lei, doar dac? este încadrat? pe o activitate pentru care studiile f?cute au relevan??


Cum platesti sanatatea pentru dividende?

Se apropie 15 decembrie si nu stim daca achitam, cu reducere sau fara reducere, contributia de sanatate pentru dividende. Va rog sa alegeti singuri ce platiti ca eu nu pot sa bag mana in foc ca e bine una sau alta.


Din tolba unui contabil - despre curaj

Am observat ca atunci cand esti curajos viata devine provocatoare si implicit asta se vede si in profesia ta. O sa explic curajul din profesia de contabil prin prisma experientei mele.


Ai sau nu ai stagiu de cotizare pentru concediu medical?

Tot mai des auzim de faptul ca medicii de familie nu elibereaza certificate de concediu medical pentru ca bolnavii nu au venituri pe ultimele 6 luni. Vreau sa lamuresc conditia asta pentru ca nu e chiar asa, mai exista niste “chichite” care le-au scapat domnilor doctori.


Recunostinta anului 2017! Bine ai venit 2018!

Buna! Sunt eu Cristina din spatele expertului contabil, am sosit sa ma deschid in fata voastra indiferent cine sunteti : prieteni, cunostinte, clienti sau rude. Sunt eu imbracata elegant si intr-o culoare cu rezonanta inalta. Astept Revelionul. Am scris niste randuri pentru mine ca sa pot pasi autentic in noul an alaturi de voi. Fara voi nu as exista si nu as constientiza cine sunt.


Sanatate la dividende din 2018

Actualul Guvern ne-a vrajit ca nu o sa mai impoziteze dividendele insa au scos din maneca o alta inventie revolutionara: cota de 10 % pentru contributia de sanatate la persoanele fizice care incaseaza venituri din dividende, activitati indepedente, chirii, dobanzi indiferent daca persoana este angajata sau nu.

Clientii nostri

Ne mandrim cu clientii nostri si va prezentam o parte din acestia: