Ce simte un contabil in criza "Corona"

Am monitoare, ordonante, raspund la telefoane si poate mai curge o lacrima, pe ascuns cand ma uit la stiri. Nu simt frica! Sunt pregatita pentru orice boala. Sunt pregatita de fosta criza economica pentru o economie cazuta.


Concediul medical pentru carantina

Pentru ca a aparut primul caz de coronavirus doresc sa va informez ce se intampla in momentul in care Directia de Sanatate Publica anunta ca nu mai aveti voie sa mergeti la munca.


Coduri COR studii superioare

Condi?iile de incadrare pentru salariul de 2350 lei Dac? o persoan? a absolvit o facultate ?i are o vechime în câmpul muncii mai mare de 1 an, nu beneficiaz? în mod automat de un salariu minim brut de 2350 lei, doar dac? este încadrat? pe o activitate pentru care studiile f?cute au relevan??


Cum platesti sanatatea pentru dividende?

Se apropie 15 decembrie si nu stim daca achitam, cu reducere sau fara reducere, contributia de sanatate pentru dividende. Va rog sa alegeti singuri ce platiti ca eu nu pot sa bag mana in foc ca e bine una sau alta.


Din tolba unui contabil - despre curaj

Am observat ca atunci cand esti curajos viata devine provocatoare si implicit asta se vede si in profesia ta. O sa explic curajul din profesia de contabil prin prisma experientei mele.

Clientii nostri

Ne mandrim cu clientii nostri si va prezentam o parte din acestia: